05 ŞUBAT, CUMA, 2021

"Sizin Perşembeniz" Çevrimiçi Sanatçı Atölyeleri’nin Şubat Ayı Konuğu Seçkin Pirim

Borsa İstanbul’un sponsorluğunda İstanbul Modern tarafından gerçekleştirilen “Sizin Perşembeniz” Çevrimiçi Sanatçı Atölyeleri’nde canlı konferans yoluyla katılımcılar sanatçılarla bir araya geliyor. Kısa söyleşiler ve sanat uygulamalarından oluşan “Sizin Perşembeniz” Çevrimiçi Sanatçı Atölyeleri, sanatçıların yaratım süreçlerini ve sanatsal deneyimlerini katılımcılarla buluşturuyor. Atölyenin şubat ayının konuğu ise Seçkin Pirim olacak.

11 Şubat’ta 16.00-17.00 saatleri arasında gerçekleştirilecek atölyede katılımcılar sanatçının uygulama adımlarını takip ederek kendilerine özgü üç boyutlu formlar oluşturacak. Seçkin Pirim’in yapıtları hakkında kısa bir sunum ve söyleşiyle başlayan atölyede katılımcılar kendilerine özgü üç boyutlu formlar yaratarak sanatsal düzlemde derinliği irdeleyecek.

​“Sizin Perşembeniz” Çevrimiçi Sanatçı Atölyeleri’ne rezervasyon yaptıran katılımcılar, gönderilen ön bilgilendirme formunda listelenmiş malzemeleri etkinlik gününde hazırlayıp, yine aynı formda iletilen adresten çevrimiçi uygulamaya girerek, programa katılım sağlayabilecek. 25 kişiyle sınırlı olan programa katılmak isteyen herkes ücretsiz olarak kayıt yaptırabilir.

0
2421
0
800 Karakter ile sınırlıdır.
Yorum Ekle
Geldanlage