17 NİSAN, ÇARŞAMBA, 2024

DJ İkilisi Bon Entendeur, Yeni Albümü Rivage’ı Yayımladı

Fransız DJ ikilisi Bon Entendeur, Rivages isimli üçüncü albümünü müzikseverlerle buluşturdu.

Geçtiğimiz sene İstanbul’da da konser veren Bon Entendeur, birçok farklı kültürden gelen sesleri harmanlama konusundaki yetenekleriyle tanınıyor. Fransız ikili, dinleyiciyi Akdeniz kıyılarına götüren yeni albümü Rivages kapsamında tüm yaz turnede olacak.

Ünlü elektro dokunuşlarını Dolce Vita yaz titreşimleriyle birleştiren Pierre ve Arnaud, klasik şarkı remiksleri ve orijinal besteler arasında gidip geliyor. “Roma” ve “Fio Maravilha” gibi parçalarla Dolce Vita deneyimini yaşatan ve “Disco en Egypte” ile Kuzey Afrika’ya kısa bir yolculuk yapan Bon Entendeur, Rivages (kıyılar) albümü boyunca Akdeniz yaşam tarzını tasvir ediyor. İspanyol vokallerin yer aldığı “Le Bonbon” gibi parçaların yanı sıra Sicilya’nın güzel kıyılarını sergileyen bir müzik videosunun eşlik ettiği “Basta Cazzate” gibi parçalarla ise İtalya’nın özgün müzikal yelpazesini daha da derinlemesine inceliyor.

Hem yeni hem de eski melodileri keşfetme konusundaki yetenekleriyle de tanınan ikili, yaz aylarından bu yana, albüm için dünyanın dört bir yanından esinlendikleri müzikleri sunan ve Akdeniz yaşam tarzını tüm yönleriyle sergileyen kendi çalma listelerini oluşturdu.

Bon Entendeur’ün Rivages albümü buradan dinleyebilirsiniz.

0
620
0
800 Karakter ile sınırlıdır.
Yorum Ekle
Geldanlage