19 NİSAN, CUMA, 2024

Cigarettes After Sex’ten Yeni Tekli: “Dark Vacay”

Cigarettes After Sex, 12 Temmuz’da yayımlayacağı yeni uzunçaları X’ten yeni teklisi “Dark Vacay”i yayımladı.

Cigarettes After Sex grubu, geçtiğimiz ay yeni uzunçaları X’i, Madison Square Garden ve Londra O2 Arena gibi dünyanın ikonik mekânları ve tarihi sonradan açıklanacak Kore, Hindistan, Singapur, Tayvan Arap Emirlikleri ve Güney Amerika turları ile duyurmuştu. “Dark Vacay” parçası ise grubun Prag’da koşuşturan, baş döndürücü ve sarhoş bir hâldeki hedonistik Avrupa turnesi anılarını, eski aşkıyla yakın zaman önce yollarda ortaya çıkan yeni deneyimleriyle birleştiriyor.

Grup lideri Greg Gonzalez “Dark Vacay” şarkısı hakkında şunları söylüyor: “Bu şarkı birkaç yıl önce yaşadığım bir aşk hakkında. Birlikte tura çıktık ve tüm bu harika yerlere gidebilecek kadar şanslıydık, ilk başta çoğunlukla eğlendik. Tur devam ettikçe her şey dağılmaya başladı ve sonunda ayrıldık. Çok geç olmadan çevremizdeki tüm güzellikleri bir şekilde görebilmeyi diledim...”

“Tejano Blue”nun yayımlanması, yeni albüm X’in ve dünya turunun duyurulmasından bu yana Cigarettes After Sex (CAS), Times Square’de dijital bir reklam panosunda yer almasının yanı sıra 43 ülkenin Spotify New Music Friday çalma listesinde yer aldı ve tekli kısa sürede 20 milyon dinlemeye ulaştı. CAS, şu anda aylık 25 milyondan fazla dinleyiciyle platformda dünyanın en çok dinlenen 250. sanatçısı.

​Cigarettes After Sex’in yeni teklisi “Dark Vacay”i buradan dinleyebilirsiniz.

Fotoğraf: Ebru Yıldız

0
719
0
800 Karakter ile sınırlıdır.
Yorum Ekle
Geldanlage