22 NİSAN, ÇARŞAMBA, 2020

İş Sanat’tan 23 Nisan’a Özel Etkinlikler

İş Sanat, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışının 100’üncü yılı ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları dolayısıyla farklı yaş gruplarından çocukları çeşitli çevrim içi etkinliklerle buluşturmaya hazırlanıyor. İş Sanat’ın sosyal medya hesapları IGTV, YouTube, Facebook ve Twitter üzerinden takip edilebilecek programlar aracılığıyla evde ebevenyleriyle zaman geçiren çocukların öğretici içeriklerle buluşturulması hedefleniyor.

Türkiye İş Bankası’nın çocuklara özel dijital platformu Kumbara Dergisi, internet sitesi üzerinden çocuklara yönelik yeni etkinlikleri ücretsiz olarak erişime açıyor. Dergiye paralel olarak geçmiş sezonda İş Sanat’ta sahnelenen çocuk oyunları da çevrim içi olarak izlenebiliyor. Bu sezon ilk kez İş Sanat’ta sahnelenen ve Yekta Kopan tarafından kaleme alınan Robot Pinokyo isimli müzikli çocuk oyununun tam kaydı ise 23 Nisan’a özel olarak İş Sanat’ın YouTube kanalı üzerinden tiyatroseverlerle buluşuyor. Resimden origamiye, kitap ayracı yapımından illüzyon gösterisine, kodlama eğitimlerinden kelime oyunlarına kadar birçok etkinlik, İş Sanat’ın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında İş Sanat’ın internet sitesi üzerinden takip edilebiliyor.

​İçerikler hakkında daha fazla bilgi için İş Sanat’ın sosyal medya hesaplarını veya Kumbara Dergisi’nin internet sitesini ziyaret edebilirsiniz: www.kumbaradergisi.com


0
1353
0
800 Karakter ile sınırlıdır.
Yorum Ekle
Geldanlage