20 TEMMUZ, PAZARTESİ, 2020

39. Grafik Tasarım Sergisi’ne Başvurular Başladı

Bu yıl 39’uncu kez düzenlenecek Grafik Tasarım Sergisi’ne başvurular başladı. Sanatçıların Eylül 2019’dan itibaren basılmış ve uygulanmış işleriyle katılabileceği sergi için erken katılım tarihinin 7 Ağustos 2020, son katılım tarihinin ise 4 Eylül 2020 olduğu açıklandı.

1981’den bu yana düzenlenen ve Türkiye’de grafik tasarımın belleği niteliğindeki 39. Grafik Tasarım Sergisi, bu yıl ilk kez çevrim içi olarak gerçekleştirilecek. Eylül 2019 itibariyle üretilmiş işlerden oluşacak sergiye bu yıl yeni ilave edilen Yönlendirme Tasarımı kategorisi de dahil olmak üzere 24 farklı alanda başvuru yapılabilecek.

Grafik tasarımın Türkiye’deki durumuna dair ciddi bir bellek oluşturan 39. Grafik Tasarım Sergisi kapsamında Grafik Tasarım Ödülleri de sahiplerini bulacak. Seçici Kurul’da bu yıl Başar Bellisan, Can Dağlı, Emrah Yücel, Esen Karol, Ozan Akkoyun, Ömer Durmaz ve Zeynep Orbay; Öğrenci Projeleri seçici kurulunda Handan Tepe, Selin Estroti ve Turgut Erentürk ve GMK Özel Ödülleri seçici kurulunda Ayşe Barın Arıbaş ve Cahit Çetinsu yer alacak.

​Sergi ve yarışma hakkında daha fazla bilgiye buradan ulaşabilirsiniz.

0
2736
0
800 Karakter ile sınırlıdır.
Yorum Ekle
Geldanlage