30 KASIM, PERŞEMBE, 2017

“Sound Design Art” 42 Shops’ta!

42 Shops, Türkiye’nin gözde tasarım markalarını bir araya getiriyor! 30 Kasım – 4 Aralık tarihleri arasında gerçekleşecek olan “Sound Design Art” festivali dopdolu programı ile sanatseverlerle buluşuyor.

Festival boyunca 42 Shops içinde bulunan Art!SPACE Gallery açılışları ile birlikte; çeşitli söyleşiler, workshoplar, tüm gün boyunca DJ performansları, ofis sokaklarında yer alacak müzisyen dinletilerinin yanı sıra 1 Aralık Cuma akşamı 18.00’de Dolunay Obruk, 2 Aralık Cumartesi akşamı 18.00’de The Children of Cuba  konserleri müzikseverlere eşsiz bir deneyim yaşatacak.

“Artfulliving Söyleşileri” kapsamında Çağla Cabaoğlu Galeri’nin organize ettiği sanat tarihçisi ve eleştirmen Nilgün Yüksel’in “Bir Çatı Fikri: Bauhaus",  "Görüntü ve Ses Dolaylarında: Fluksus" söyleşileriyle "Sanat ve Tasarımın Sınırlarında: Şenol Altun" söyleşisi sanatçının katılımıyla festival programında yer alıyor.

Gama Galeri yeni sergisinin açılışını Meral Yıldız’ın “Manevilik ve Sanat”, Rıza Erdeğirmenci ’nin “Belgeden Çağdaş Sanat Eserine Fotoğrafın Kısa Yolculuğu” başlıklı söyleşileri ile renklendiriyor.

Bu arada sanatçı Yiğit Yazıcı da atölyesinin tüm dünyasını, düzenleyeceği etkinlik ve söyleşiler ile paylaşıyor olacak. Festival kapsamında gerçekleşecek diğer dikkat çeken söyleşiler arasında ise: “Rabia Yorgancı: İş Dünyasında ve Sanatta Design Thinking ve Dijitalleşme”, Evrim Altuğ ve Çağla Cabaoğlu söyleşisi, Nilgün Yüksel moderatörlüğündeki “Hiperrealizm ve Bir Sanatçı: Kurt Bullend” yer alıyor. Festival kapsamında kaçırılmaması gereken etkinliklerden bir diğeri ise: karanlık odada gerçekleşecek olan Candaş Şişman “Flux”, Ozan Türkkan “Bipolar Fractal”, “Hyper D” gösterimleri.

“Sound Design Art” festivalinde herkes için terrarium workshop’una katılabilir, dilerseniz Virtual Reality Müze Deneyimi yaşayabilirsiniz. Alışveriş yorgunları Nuspa’nın deneyimli masözleri ile dinlenebilir, Macfit eğitmenleriyle dans ve spor etkinliğinde eğlenebilirsiniz. Ayrıca 42 Shops’ta yer alan CafFe Vergnano, Seafood Barba ve Taco Department’ta festival boyunca 17:30-19:00 arası happyhour‘un keyfini çıkarabilirsiniz.

​Doğuş Müşteri Sistemleri tarafından geliştirilen yaşam tarzı mobil uygulaması ZUBİZU ayrıcalıklarıyla festival boyunca 5.500 ürün arasından seçebileceğiniz kendiniz, eviniz, çocuğunuz ya da sevdikleriniz için Modül İstanbul‘da alışverişlerden indirimler elde edebilirsiniz.

0
10299
0
  • 30-11-2017
    0
    748
    0
    Genç Yazarlara Faydalı İpuçları: “Hadi Bir Şeyler Yazalım!”
    Genç Yazarlara Faydalı İpuçları: “Hadi Bir Şeyler Yazalım!”
  • 30-11-2017
    0
    879
    0
    Merve Şendil’in “Karanlığımızın Arkasındaki Şeyler” Sergisi SANATORIUM’da
    Merve Şendil’in “Karanlığımızın Arkasındaki Şeyler” Sergisi SANATORIUM’da
  • 30-11-2017
    0
    922
    0
    “Farkında Mısın?” 2. Ulusal Fotoğraf ve Kısa Video Yarışması İçin Başvurular Başladı
    “Farkında Mısın?” 2. Ulusal Fotoğraf ve Kısa Video Yarışması İçin Başvurular Başladı
800 Karakter ile sınırlıdır.
Yorum Ekle
Geldanlage