19 EYLÜL, SALI, 2017

Kadıköy Tiyatro Şenliği İkinci Yaşında!

Kurulduğu yıldan bu yana gerek 27 Mart Dünya Tiyatro Günü etkinlikleri gerek sezon açılışı şenliğiyle adından söz ettiren Kadıköy Tiyatroları Platformu bu yıl da sezon açılışını şenlikle gerçekleştiriyor. Tiyatro sanatını daha yakından tanıyan, bir oyunun çözümlemesine giden yolu öğrenen Kadıköy sakinleri “Benim Komşum Tiyatro” projesiyle artık tiyatroya başka bir gözle bakıyorlar. Kadıköy Tiyatroları Platformu iki senedir 27 Mart Dünya Tiyatro Günü nedeniyle Kadıköy sokaklarında yürüyüş ve etkinlikler düzenliyor. Kadıköy halkıyla bütünleşmeyi her fırsatta dile getiren platform üyesi gruplar bu defa da şenlikle mesafeleri kaldıracaklar.

Geçtiğimiz yıl ilki gerçekleşen Kadıköy Tiyatro Şenliği oldukça coşkulu geçmişti. Seyirciler şenlik boyunca, ellerinde haritalarla birçok tiyatro mekânını tanıma fırsatı da bulmuştu. Bu yıl da Kadıköylü tiyatroların seyircisine çağrısı var: “Gelin ikincisini düzenlediğimiz şenliği birlikte gelenekselleştirelim! Sezonu coşkuyla, alkışla, neşeyle açalım! Sezon uzun şenlik kısa, acele edin, koltuklarınıza yerleşin!”

​1 Ekim’de başlayacak şenlik 15 Gün boyunca Kadıköy’ün 16 Sahnesinde, 24 oyun ve 3 atölyeyle sürecek. Şenlik programına http://www.kadikoytiyatrolari.com/sezon-uzun-senlik-kisa/ adresinden ulaşabilirsiniz.

0
2379
0
800 Karakter ile sınırlıdır.
Yorum Ekle
Geldanlage