26 EKİM, PERŞEMBE, 2023

“Piaf! The Show” Türkiye’de İlk Kez Zorlu PSM’de

Başrolünde Nathalie Lermitte’nin rol aldığı Piaf! The Show, 60. Yıl Dünya Turnesi kapsamında 6 Aralık akşamı Zorlu PSM Turkcell Sahnesi’nde izleyicilerle buluşacak.

2015’ten bu yana dünyadaki en büyük Fransız prodüksiyonlarından biri olan Piaf! The Show, “Edith Piaf’ın kariyeri üzerine üretilen en güzel övgü” olarak nitelendiriliyor. Edith Piaf’ın şarkıları, orijinal sahne düzeni ve daha önce kimsenin görmediği Edith Piaf görüntüleri ile izleyicileri zaman yolculuğuna çıkaran Piaf! The Show, 50’den fazla ülkede 600’ü aşkın kapalı gişe performansın İstanbul’da izleyicilerin karşına çıkacak.

Edith Piaf’ın ölümünün üzerinden 60 yıl geçmesine rağmen dünya genelinde 50’den fazla ülkede 600’den fazla kapalı gişe performans sergileyen Piaf! The Show, 45 dakikalık iki bölümden oluşuyor. Nathalie Lermitte’in sahnede “Kaldırım Serçesi”ne dönüştüğü, “Non Je ne Regrette Rien”, “La Vie en Rose”, “Padam Padam” gibi efsaneleşmiş eserlerini seslendirdiği Piaf! The Show, 6 Aralık’ta Zorlu PSM Turkcell Sahnesi’nde seyircilere farklı bir deneyim yaşatacak.

​6 Aralık akşamı saat 21.00’de Zorlu PSM Turkcell Sahnesi’nde gerçekleşecek Piaf! The Show biletlerine buradan ulaşabilirsiniz.

0
1062
0
800 Karakter ile sınırlıdır.
Yorum Ekle
Geldanlage