13 ARALIK, ÇARŞAMBA, 2017

Bir Gastronomi Sergisi

İstanbul Bilgi Üniversitesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları öğrencilerinin ünlü tablo ve müziklerinden ilham alarak hazırladıkları yemeklerin fotoğraflarından oluşan “Tablodan Tabağa: Gastronomi 3 Duyu Sergisi” isimli sergi ziyarete açıldı.

Sergide resim, müzik ve edebiyat sanat dallarını mutfakla buluşturan yirmi beş eser yer aldı. Serginin küratörlüğünü ise BİLGİ Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölüm Başkanı Yrd. Doç. Dr. Dilistan Shipman üstlendi.

​Sergi, 28 Aralık 2017 tarihine kadar santralistanbul Kampüsü, Enerji Müzesi’nde ziyaret edilebilecek.

0
3550
0
  • 13-12-2017
    0
    745
    0
    Genç Yazarlara Faydalı İpuçları: “Hadi Bir Şeyler Yazalım!”
    Genç Yazarlara Faydalı İpuçları: “Hadi Bir Şeyler Yazalım!”
  • 13-12-2017
    0
    879
    0
    Merve Şendil’in “Karanlığımızın Arkasındaki Şeyler” Sergisi SANATORIUM’da
    Merve Şendil’in “Karanlığımızın Arkasındaki Şeyler” Sergisi SANATORIUM’da
  • 13-12-2017
    0
    922
    0
    “Farkında Mısın?” 2. Ulusal Fotoğraf ve Kısa Video Yarışması İçin Başvurular Başladı
    “Farkında Mısın?” 2. Ulusal Fotoğraf ve Kısa Video Yarışması İçin Başvurular Başladı
800 Karakter ile sınırlıdır.
Yorum Ekle
Geldanlage