19 EKİM, CUMA, 2018

37. Uluslararası İstanbul Kitap Fuarı’nın Programı Açıklandı

Bu yıl “Hayatı Edebiyatla Kuşatmak” ana teması kapsamında 37’ncisi düzenlenecek Uluslararası İstanbul Kitap Fuarı’nın etkinlik programı açıklandı.

Yurt içi ve yurt dışından 800’ün üzerinde yayınevi ve sivil toplum kuruluşunun katılımı beklenen fuarda, dokuz gün boyunca panel, söyleşi, şiir dinletisi ve çocuk atölyelerinden oluşan kültür etkinliklerinde ve binlerce imza gününde yazarlar okurlarıyla buluşacak. 

Onur Yazarı Selim İleri’nin etkinlikleri kapsamında 10 Kasım’da Notre Dame de Sion'lular Derneği tarafından “21. Yüzyılda Edebiyatı Seçmek” adlı bir panel; 10 ve 18 Kasım tarihlerinde iki farklı oturum olmak üzere “Selim İleri Edebiyatı” konulu paneller; 11 Kasım tarihinde Selim İleri’nin de katılımıyla Türkan Şoray ve Faruk Şüyün’ün konuşmacı olacağı “Arkadaşım Selim” söyleşisi ve 18 Kasım tarihinde “Selim İleri ve Sonraki Kuşaklar” paneli düzenlenecek.

10 Kasım Atatürk’ü Anma Günü ve Atatürk Haftası kapsamında Yapı Kredi Yayınları’nın düzenlediği “Mustafa Kemal Atatürk’e Yakından Bakmak” isimli söyleşide İpek Çalışlar ve Teyfur Erdoğdu; İnkılap Yayınları tarafından düzenlenen “Atatürk Etkisi” söyleşisinde ise Sinan Meydan konuşmacı olacak. Aytül Akal’ın minik okurlarıyla buluşacağı “Atatürk Olmak” söyleşisi ise Uçanbalık Yayınları tarafından düzenlenecek.

​Fuar, 10-18 Kasım tarihleri arasında TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi-Büyükçekmece’de düzenlenecek.

0
1787
1
800 Karakter ile sınırlıdır.
Yorum Ekle
Geldanlage