0 YAPILAN YORUMLAR
78607 GÖRÜNTÜLENME
32 TAKİPÇİ
0 BEĞENİ
Buluntu Benlik

halka sanat/ galeri 18 Ekim - 1 Kasım 2017 tarihleri arasında Lale Altunel’in kişisel sergisini izleyicilerle buluşturuyor. “Buluntu Benlik” sergisinde işlerin ana teması Lale Altunel’in her gün karşılaştığı bir imge yardımıyla bilinçdışında gerçekleştirdiği kazı etrafında şekilleniyor. 

"Buluntu Benlik” duvara sıçrayıp kuruyan bir parça betonun edindiği rastlantısal formunu temel alıp içsel bir araştırmaya yöneliş sonucunda ortaya çıkar. Sergide yer alan çalışmalar; sanatçının her gün karşılaştığı bu formu, zamanla gerçekliğinden uzaklaştırarak ve içselleştirerek yeniden yorumlamasından oluşur.

“Buluntu Benlik” sanatçının desenleri ve ikonalarının yanı sıra, latex, beton ve demir gibi malzemelerle oluşturduğu üç boyutlu çalışmalarını içeriyor. Sergi Çarşamba’dan Pazar’a 11:00- 19:00 saatleri arasında, diğer günler randevu ile Kadıköy Moda’da yer alan bağımsız sanat inisiyatifi halka sanat / projesi’nin galeri mekanında izlenebilir.

Lale Altunel Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Heykel Bölümü’nden mezun olduktan sonra, Güzel Sanatlar Enstitüsü Heykel Anasanat Dalı’nda Yüksek Lisans ve Sanatta Yeterlik programlarını tamamladı. Altunel, 2016 yılında rezidans sanatçısı olarak Madrid’de Museo La Neomudejar C.A.V’da ilk kişisel sergisini açmış, yurt içi ve yurtdışında sergi ve festivallere katılmıştır.

halka sanat/ galeri, İstanbul merkezli bağımsız bir sanat inisiyatifi olan halka sanat projesi’nin Moda’da bulunan sergi, buluşma ve etkinlik alanıdır. (www.halkaartproject.net)



Sergi Açılış: 18 Ekim 2017 Çarşamba, 19:00
Sergi Kapanış: 1 Kasım 2017 Çarşamba, 19:00

Sergi Ziyaret: Çarşamba- Pazar, 12:00 – 19:00, Diğer günler randevuyla
Mekan: halka sanat/galeri
Caferağa Mahallesi, Bademaltı Sokak No:24 Moda, Kadıköy,İstanbul

0
2766
0
Tag: sergi
800 Karakter ile sınırlıdır.
Yorum Ekle
MEKAN BİLGİSİ

halka sanat projesi sergiler, sanatçı konuşmaları, atölyeler, kültürel toplantılar ve sanatçı rezidans programı düzenleyen Mayıs 2011’de başlatılmış olan, bağımsız bir sanat inisiyatifidir.

halka sanat projesi sadece bir galeri, rezidans, uygu ... devamı

halka sanat projesi sergiler, sanatçı konuşmaları, atölyeler, kültürel toplantılar ve sanatçı rezidans programı düzenleyen Mayıs 2011’de başlatılmış olan, bağımsız bir sanat inisiyatifidir.

halka sanat projesi sadece bir galeri, rezidans, uygulama ya da eğitim merkezi değil bir buluşma noktasıdır.

halka sanat projesi 2 mekanda faaliyet gösterir. galeri, mutfak, buluşma ve yönetim merkezi olarak Moda Caferağa Mah., Bademaltı Sok. No:24, Sanatçı Rezidansı olarak ise Dr. Esat Işık Cad., Ruşen Ağa Sok. No:8, 34710 Kadıköy, İstanbul adresindeki mekanı kullanır.

TAKİPÇİLERİ
32
YAZILARI
26
Advertisement
Geldanlage