0 YAPILAN YORUMLAR
78548 GÖRÜNTÜLENME
32 TAKİPÇİ
0 BEĞENİ
Açık Çağrı: Kayıp Aranıyor!

Yaratıcı bir oyuna hazır mısınız?

halka sanat projesi rezidans sanatçısı Ryan Griffith sizi kurgusal bir bulmacanın parçalarını bir araya getirmeye çağırıyor.

30 Ekim 2015 Cuma, 19:00, halka sanat/ galeri'de!

"İkiz kardeşim İstanbul’da izini kaybettirdi. Adı Yakup, ama etrafta takma bir isimle dolaşıyor, hatta buralıymış gibi yapıyor olabilir. Üst dudağında küçük bir yara izi var, bolca yemeye, içmeye ve dans etmeye eğilimlidir. Olağanüstü, bazen de saçma öyküler anlatır, manasız espriler yapabilir. Sokak satıcılarının, antikacı dükkanların ve kedilerin etrafında olabilir. Onunla tanıştıysanız, Ona benzeyen birini, hatta gölgesini gördüğünüzü düşünürseniz, sesini duyarsanız, parfümünün kokusu burnunuza gelirse, ya da kalabalıkta yanınızdan geçerse şunları yapabilirsiniz:  Fotoğraf çekmek, bir öykü yazmak, bir çizim yapmak, dokunduğu bir nesneyi bulmak, dinlediği bir şarkıyı indirmek, bir şiir yazmak, ya da tercih ettiğiniz herhangi bir yolla bu çağrıya yanıt vermek.

Yanıtınız her neyse 30 Ekim Cuma saat 19.00’da halka sanat/ galeri’ye getirin.  Kardeşime ait bir topluluk mozaiği oluşturalım, bu gizemin ardındaki parçaları beraberce bir araya getirmeye çalışalım. "

Ryan Griffith

halka sanat/ galeri: Caferağa mah. Bademaltı sok. No:24/1 Moda Kadıköy - 0216 550 29 90

http://halkaartproject.net/sergiler.html?id=1741

0
2434
0
800 Karakter ile sınırlıdır.
Yorum Ekle
MEKAN BİLGİSİ

halka sanat projesi sergiler, sanatçı konuşmaları, atölyeler, kültürel toplantılar ve sanatçı rezidans programı düzenleyen Mayıs 2011’de başlatılmış olan, bağımsız bir sanat inisiyatifidir.

halka sanat projesi sadece bir galeri, rezidans, uygu ... devamı

halka sanat projesi sergiler, sanatçı konuşmaları, atölyeler, kültürel toplantılar ve sanatçı rezidans programı düzenleyen Mayıs 2011’de başlatılmış olan, bağımsız bir sanat inisiyatifidir.

halka sanat projesi sadece bir galeri, rezidans, uygulama ya da eğitim merkezi değil bir buluşma noktasıdır.

halka sanat projesi 2 mekanda faaliyet gösterir. galeri, mutfak, buluşma ve yönetim merkezi olarak Moda Caferağa Mah., Bademaltı Sok. No:24, Sanatçı Rezidansı olarak ise Dr. Esat Işık Cad., Ruşen Ağa Sok. No:8, 34710 Kadıköy, İstanbul adresindeki mekanı kullanır.

TAKİPÇİLERİ
32
YAZILARI
26
Advertisement
Geldanlage