18 ARALIK, SALI, 2018

The Dark Crystal: Age of Resistance’tan İlk Görseller Yayımlandı

The Muppets’ın arkasındaki deha Jim Henson’ın 1982 yapımı The Dark Crystal isimli eserinden uyarlanan The Dark Crystal: Age of Resistance (Siyah Kristal: Direniş Çağı), 2019 yılında tüm dünya ile aynı anda Netflix’te gösterime girecek. Merakla beklenen filmden ilk görseller yayımlandı.

Tüm karakterleri kuklalardan oluşan bilim kurgu ve macera filmi The Dark Crystal, klasik film listelerinde yer edinmiş ve daha gerçekçi karakterler ve yaratıklar döneminin başlangıcı olmuştu. The Dark Crystal: Age of Resistance uyarlamasıyla ise Thra dünyasını yeniden keşfetme şansı buluyoruz.

Klasik kuklacılık ve son teknoloji görsel efektleri bir arada kullanan The Dark Crystal: Age of Resistance, bizi filmin ilk başladığı zamandan çok öncesine götürüp Gelfingler ve Skekislerin amansız savaşını destansı bir şekilde anlatıyor. Filmde Taron Egerton, Anya Taylor-Joy ve Nathalie Emmanuel; Rian, Brea ve Deet karakterlerini seslendiriyor. Caitriona Balfe, Helena Bonham-Carter, Alicia Vikander ve de Mark Hamill de diğer karakterleri seslendirenler arasında bulunuyor.

0
3010
0
800 Karakter ile sınırlıdır.
Yorum Ekle
Geldanlage