13 KASIM, PAZARTESİ, 2023

Lost Frequencies’in Yeni Albümü “All Stand Together” Yayında

Belçikalı prodüktör ve dj Lost Frequencies, 11 şarkıdan oluşan üçüncü stüdyo albümü All Stand Together’ı müzikseverlerle buluşturdu.

Lost Frequencies Live turnesiyle arenalarda kapalı gişe sahne alan Lost Frequencies, Tomorrowland, Lollapalooza ve Creamfields gibi büyük festivallerde performans sergiledi. “En İyi Uluslararası Şarkı” dalında Brit Ödülü adaylığı kazanan sanatçı, yeni albümü All Stand Together ile dinleyiciyi elektronik ve pop neşesiyle dolu bir yolculuğa çıkarmaya hazırlanıyor.

Canlandırıcı house ve tropikal tınılardan folk, akustik ve derin vokal performanslarına ve dans pistine hazır marşlara uzanan All Stand Together albümünde, Calum Scott ile uluslararası hit olan “Where Are You Now”, yakın zamanda solo olarak yayımladığı “The Feeling” ve Netsky, James Arthur, Tom Gregory ile iş birlikleri yer alıyor.

Felix De Laet, sahne adıyla Lost Frequencies albüm hakkında şunları söyledi: “Kariyerimin son birkaç yılı şimdiye kadarki en tatmin edici yıllar oldu ve bunun adeta bir fotoğrafı olarak yeni albümüm All Stand Together’ı yayımlayacağım için çok heyecanlıyım. Bazı parçaları tanıyacaksınız ve umarım zaten onlara dans etmişsinizdir, diğerlerini ise hem sizin hem de benim için yeni bir dönem hâline getirmekten heyecan duyuyorum. Albüm boyunca sizi Lost Frequencies sound’unu oluşturan tüm sesler arasında bir yolculuğa çıkarmak istiyorum; hoparlörleri aydınlatan parçalardan pop, house, dans ve ötesinde daha duygusal single’lara kadar umarım sizler de All Stand Together’dan benim yaratırken aldığım kadar keyif alırsınız!”

​​Lost Frequencies’in yeni albümü All Stand Together’ı buradan dinleyebilirsiniz.

0
1557
0
800 Karakter ile sınırlıdır.
Yorum Ekle
Geldanlage