11 EKİM, PERŞEMBE, 2018

Salon’da Yeni Sesler Yükseliyor

Salon, deneysel elektronik müzikten indie rock’a, etnik cazdan post rock’a kadar farklı sesleri programına ekleyerek dikkatleri üzerine çekmeye devam ediyor.

Bu isimlerden bir tanesi Wooden Shjips. İlk albümlerini 2007’de yayımlayan ve o günden bugüne saykedelik rock’ı günümüze taşıyan bir rüya takımı olarak müzikseverin kalbinde taht kuran grup 16 Mart’ta sakin ve atmosferik tınılarıyla Salon’da olacak. 26 Ekim tarihinde ise İstanbullu prodüktör, şarkıcı, şarkı yazarı müzikle çocuk yaşta tanışan ve sahnede, stüdyoda Korhan Futacı, Yasemin Mori, Gaye Su Akyol, Sezen Aksu ve Göksel gibi isimlerle çalışan isim Barlas Tan Özemek sahne alacak. 2017 Haziran’ında ilk teklisini çıkaran Brek’in Eylül’de yayımladığı ikinci teklisi ve Bülent Ortaçgil’le yaptığı Kediler düeti ilk tekliyi takip etti. 2 Kasım tarihinde sahnede olacak İstanbullu prodüktör, lo-fi müzisyeni, geçtiğimiz yaz yayımladığı ilk albümünden bu yana çok konuşuldu ve sonunda Brek, Salon’da 2 Kasım akşamı ilk konserini verecek.

​Salon’un yeni sezon programında yer alan sanatçıların şarkılarından oluşturulan çalma listesi, http://spoti.fi/2uiyWnO adresinden takip edilebilir ve konser biletleri, Biletix satış kanalları ve İKSV ana gişeden temin edilebilir.

0
1044
0
800 Karakter ile sınırlıdır.
Yorum Ekle
Geldanlage