30 EYLÜL, CUMA, 2016

Çağdaş Hikayeler Sergisi Özel Davet

Çağla Cabaoğlu Gallery seçkisinde yer alan sanatçıların eserlerine ev sahipliği yapan 42 Maslak Art!SPACE Gallery, sanatın çekim noktası olmaya devam ediyor. Sanatseverlerin yoğun ilgisi sonrasında, yeni sanatçıların ve eserlerin de katılımıyla gösterim süresi 16 Kasım tarihine dek uzatılan serginin özel daveti 6 Ekim Perşembe akşamı gerçekleşecek.

16 Kasım’a kadar sanatseverlerin ziyaretine açık olan “Çağdaş Hikayeler” sergisinde yer alan sanatçılar: Kerem Ağralı, Nadide Akdeniz, Rengin Altınalmaz, Hasan Araptarlı, Hüseyin Arda, Fulya Asyalı, Necip Baykara, Beyza Boynudelik, Kurt Bullend, Uğur Çakı, Güneş Çınar, Hakan Çınar, Gökhan Deniz, Evren Erol, Emilie Gotmann, Serpil Kapar, Fatmagül Karadeniz, Hakan Bilal Karakaya, Hakan Kırdar, İlke Kutlay, Levent Morgök, Barış Sarıbaş, Rüchan Şahinoğlu, Varol Topaç, Gökte Tunç, Ayla Turan, Olgu Ülkenciler, Ekrem Yalçındağ ve Gülce Yelken.

​6 Ekim’deki davetiyle sanatseverleri bir araya getirecek olan Çağla Cabaoğlu Gallery “Çağdaş Hikayeler”sergisi 7 Aralık 2016 tarihine kadar 42 Maslak Art!SPACEGallery’de görülebilir.

0
1842
0
800 Karakter ile sınırlıdır.
Yorum Ekle
Geldanlage