0 YAPILAN YORUMLAR
7119 GÖRÜNTÜLENME
1 TAKİPÇİ
0 BEĞENİ
OLİMPOS

                     OLİMPOS,KUMLUCA

Antalya Kumluca da şehir merkezine biraz uzak olmasına rağmen görülmeye değer bi alan burası. Eğer arabanız yoksa şehir merkezinden kalkan servislere binebilirsiniz. Yolun sonunda bana hak vereceğinize ve asla pişman olmayacağınıza eminim. Olimposa girdikten sonra arabayla 15-20 dakika daha ilerlerleyince yolun sonunda karşınıza çıkan sit alanıdır Olimpos.

Bu güzel yerde beni en çok cezbeden şey yaşanmışlıkları hissedebiliyor olmam oldu diyebilirim. Sizinde aynı şeyleri hissedeceğinizden eminim. Kazı çalışmalarının yapıldığı yerler koruma altında ve ileride bi yerlerde yaşanmışlıkların bulunduğu düşüncesi bile heyecan verici. Pek tabi görmek için can atıp heyecandan fotoğrafını dahi çekemedğim Caretta Caretta 'lar var bir de. Suyun bulanık yüzünden dahi onları görebilmek gerçekten mükemmel.

Yolun sonunda hem deniz keyfi yapma fırsatı buluyor hem de bu güzel canlıların ve manzaranın size sunduğu görsel şölenin tadını çıkartıyorsunuz. Bu tarih kokan yıkıntıların arasında yürürken büyülenmemek elde değil doğrusu. Arzu ederseniz yol üzerinde bulunan bohem tarzdaki butik otellerde  konaklayabilir buranın tadını doya doya çıkarabilirsiniz. Lakin tarzınıza uymuyorsa veya benim gibi günübirlik geziyorsanız bundan da büyük keyif alacağınıza eminim. Mutlu günler keyifli gezmeler.

0
2096
0
800 Karakter ile sınırlıdır.
Yorum Ekle
Geldanlage