07 MAYIS, SALI, 2024

Dave Weckl & Tom Kennedy Project, 22 Ekim’de IF Performance Hall Beşiktaş’ta

Davulun fenomeni olarak bilinen büyük usta Dave Weckl, bas gitarist Tom Kennedy ile beraber çıktığı turne kapsamında, Epifoni organizasyonuyla %100 Müzik katkılarıyla 22 Ekim Salı gecesi IF Performance Hall Beşiktaş’ta müzikseverlerle buluşacak. Konserde Dave Weckl & Tom Kennedy Project, saksafonda Eric Marienthal ve klavyede Stu Mindeman ile beraber dinleyicilerin karşısına çıkacak.

35 yılı aşkın bir süredir hayranları, meslektaşları ve uluslararası müzik camiası arasında yaşayan en iyi davulculardan biri olarak bilinen Dave Weckl; müziğe, müzik eğitimine ve davulcuların kullandığı ekipmanlara büyük katkıda bulundu. Modern Drummer dergisi Weckl’i 2000 yılında Hall of Fame’e dahil etti ve “tüm zamanların en iyi 25 davulcusundan biri” olarak seçildi.

Dünyanın en iyi akustik ve elektrik basçılarından biri olarak gösterilen Tom Kennedy, önde gelen çağdaş oyuncularla performanslar ve kayıtlar yaptı. Tom Kennedy’nin müzikal kökleri, dokuz yaşında çalmaya başladığı ve birkaç yıl içinde Freddie Hubbard, James Moody, Nat Adderly, Sonny Stitt ve Stan Kenton gibi uluslararası üne sahip müzisyenlerle sahne almasını sağlayacak kadar doğal bir enstrüman olan akustik basa dayanıyor.

Dave Weckl & Tom Kennedy Project feat Eric Marienthal & Stu Mindeman
Dave Weckl, davul 
Tom Kennedy, elektrik bas gitar 
Eric Marienthal, saksafon
Stu Mindeman, klavye

​22 Ekim Salı gecesi IF Performance Hall Beşiktaş’ta gerçekleşecek Dave Weckl & Tom Kennedy Project konserinin biletlerine Biletinial ve Biletix üzerinden ulaşabilirsiniz.

0
573
0
800 Karakter ile sınırlıdır.
Yorum Ekle
Geldanlage