18 EKİM, CUMA, 2019

Görünenin Ardındakine Bakmak

2012 yılında kurulan ve birçok farklı disiplinden eseri sanatseverlerle buluşturmak için yola çıkan Mixer, fotoğraf odaklı yeni sergisini açmaya hazırlanıyor. 17 Ekim’de açılacak olan “Lens” sergisi, 10 Kasım 2019’a kadar sanatseverleri bekliyor olacak.

​Sena Çakırkaya’nın küratörlüğünde gerçekleşecek olan sergi, Türkiye’den ve dünyadan birçok fotoğrafın izini sürüyor.  Fotoğraflarda kavramsallık, performans ve teknik gibi konular merkeze alınırken bunları buluşturan deneysellik de önemli bir değer olarak sergiye özel bir anlam katıyor. Sergi kapsamında kamerasız fotoğraflar, bilgisayar ürünü imgeler ve analog fotoğraf gibi farklı teknik ve yaklaşımlar ön plana çıkıyor.

“Lens” sergisi kapsamında Barbara - Zafer Baran, Kerem Ozan Bayraktar, Melis Cantürk, Orhan Cem Çetin, Görkem Ergün, Baha Gelenbevi, Ahmet Öner Gezgin, Cemil Batur Gökçeer, Ege Kanar, Sabit Karamani, Zeynep Kayan, Şahin Kaygun, Cansu Korkmaz, Aslı Narin, Selen Solak, Selim Süme, Sergen Şehitoğlu, Yusuf Murat Şen ve Sencer Vardarman’ın fotoğrafları sanatseverleri bekliyor olacak.

0
1884
0
800 Karakter ile sınırlıdır.
Yorum Ekle
Geldanlage