20 OCAK, ÇARŞAMBA, 2021

Paul Mescal’lı “Drifting” Dublin Film Festivali’nde Gösterilecek

Çoğumuzun Normal People dizisi ile tanıdığı Paul Mescal’ın başrolünde olduğu kısa film Drifting bu sene çevrim içi olarak gerçekleşecek olan Dublin Film Festivali’nde gösterilecek.

Paul Mescal’ın başrolünde olduğu, birbirinden uzaklaşmakta olan iki en iyi arkadaşa odaklanan 14 dakikalık kısa film Drifting’in senaristliğini ve yönetmenliğini Robert Higgins üstleniyor. Prömiyerini 2020 yılında yapan filmde Mescal’ın, “sıradan insan ilişkilerinin ve içkilerin olduğu bir hayattan” uzaklaşmaktan memnun olan Cian olarak izlerken, çevresinden bıkmaya başlayan en yakın arkadaşı Pat rolünde ise Dafhyd Flynn’ı izleyeceğiz. Devam eden koronavirüs salgını nedeniyle bu yıl çevrim içi olarak düzenlenecek Dublin Uluslararası Film Festivali’nde Drifting, 3 Mart - 14 Mart tarihleri​​arasında izlenebilecek.

Normal People'dan sonra Paul Mescal, Derry Girls'ün yaratıcısı Lisa McGee'nin yazdığı dört bölümlük psikolojik gerilim The Deceived'de, Rolling Stones'un "Scarlet" ve Phoebe Bridgers'ın "Savior Complex" müzik videolarında rol almıştı. Geçen yıl Eylül ayında ise, Maggie Gyllenhaal’ın Elena Ferrante’nin romanı The Lost Daughter’ın yakında çıkacak film uyarlamasında Olivia Colman ve Dakota Johnson ile birlikte rol alacağı duyurulmuştu.

​Kaynak: Dazed

https://www.youtube.com/watch?v=PpW-bKeKFQs

0
1359
0
800 Karakter ile sınırlıdır.
Yorum Ekle
Geldanlage