17 MART, ÇARŞAMBA, 2021

Zorlu PSM’den Yeni Online Radyo “Vestel PSM Radyo”

Zorlu PSM’nin Vestel sponsorluğu ve Karnaval Medya Grubu iş birlikteliğiyle gerçekleştirdiği yeni performans alanı Vestel PSM Radyo yayına başladı. Zorlu PSM, hayata geçirdiği online radyoyla müziğe ve kültür sanata yepyeni bir alan kazandırmayı amaçlıyor.

Klasik rock, pop rock, indie rock, folk, turkish folk, jazz, ve soul gibi pek çok farklı müzik janrını barındıran bir yayın akışına sahip olan Vestel PSM Radyo’da özgün içerikli programlar da bulunuyor. Vestel PSM Radyo’da; caz davulcuları üzerine programıyla Ferit Odman, Kuzey ülkelerinden haberler ve müzik seçkileri ile Nordik Simit, keşif temalı müzik programı ile Merve Evirgen, popüler kültür ve gündeme dair Play Tuşu, programında ağına takılan müzik ve müzisyenlere yer vereceği programı ile Okan Aydın, her bölümde bir kült filmin “Türkiye’de çekilse yönetmeni kim olurdu, kim oynardı, senaryo nasıl olurdu?” sorularına eğlenceli cevaplar arayacakları programları ile “Kutsal Motor”, lokal sahnenin öne çıkan isimlerini ağırladığı Lokal Terapi ile Zeynep Güray ve kültür sanat gündeminden haberlerin yer alacağı Bloknot dinleyicilerle buluşacak.

​Zorlu PSM Genel Müdürü Filiz Ova, yeni performans alanları olarak tanımladıkları Vestel PSM Radyo hakkında şunları söyledi: “Radyo 125 yıldır varlığını sürdüren ve her daim gelişen teknolojik trendlerle kendini yenileyen bir kitle iletişim aracı. Günümüzde gezegenin %95’ine ulaşıyor. Yakın zamanda yapılan Nielsen araştırması gösteriyor ki katılımcıların %83’ü pandemi döneminde daha çok radyo dinliyor. RTÜK araştırması ise katılımcıların %67 oranında özellikle mobil cihazlardan dinlendiğini gösteriyor. 15-24 yaş aralığının %38,4’ü, 25-34 yaş aralığının %40,4’ü ve 35-44 yaş aralığının %40,7’si evinde ya da iş yerinde radyo bulunduruyor. Radyo altın çağını yaşıyor diyebiliriz. Tüm bu verilerin yanında radyonun herkese erişilebilir olmasını Zorlu PSM olarak özellikle önemsiyoruz. Bu yönüyle PSM sahnelerini radyomuza taşıyacak ve böylelikle içeriklerimizi 24 saat izleyicilerimize ulaştırabileceğiz.”

0
1325
0
800 Karakter ile sınırlıdır.
Yorum Ekle
Geldanlage