26 KASIM, CUMA, 2021

Seyyal Taner’in Sesinden “Sen Ben Lenin”e Özel Şarkı

Tufan Taştan’ın senaryosunu Barış Bıçakçı’yla beraber yazdığı ilk uzun metrajı Sen Ben Lenin bugün (26 Kasım) vizyonda izleyiciyle buluştu. Seyyal Taner tarafından seslendirilen, Edip Cansever’in “Mendilimde Kan Sesleri” adlı şiirinden Barış Diri tarafından filme özel bestelenen Ahmet Abi (Mendilimde Kan Sesleri) şarkısı da yayımlandı.

Film, başrollerini Barış Falay ile Saygın Soysal’ın paylaştığı, Melis Birkan, Serdar Orçin, Nur Sürer, Salih Kalyon, Hasibe Eren, Özgür Çevik, Şerif Erol, Binnur Kaya, Mustafa Kırantepe, Serkan Keskin, Nazlı Bulum, Murat Kılıç, Sarp Aydınoğlu, Barış Yıldız, Sarp Akkaya, Necip Memili, Bige Önal ve Utku Çakar’ın ikiliye eşlik ettiği zengin bir oyuncu kadrosuna sahip. Filmin yapımcılığını ise İstanbul Digital (ID) Film ve Yapım-eki’nin üstlendi.

Sen Ben Lenin; Karadeniz’de bir kasabanın kıyısına vuran Lenin heykelinin dikilişinin ardından, başbakanın katılımıyla gerçekleşecek açılış töreninden hemen önce çalınmasını ve Ankara’dan görevlendirilen iki polisin kasabada kayıp Lenin heykelinin peşine düşmesinin hikâyesini anlatıyor.

Ahmet Abi (Mendilimde Kan Sesleri) şarkısını buradan dinleyebilirsiniz, Sen Ben Lenin için hazırlanan özel videoya buradan, fragmana ise buradan erişebilirsiniz.

https://www.youtube.com/watch?v=onBccVRCQP0

0
2370
0
800 Karakter ile sınırlıdır.
Yorum Ekle
Geldanlage