13 OCAK, ÇARŞAMBA, 2021

Öykü Karayel ve Selahattin Paşalı “Martı” ile Dijital Sahne’de

Tiyatronun kültleşen eserlerinin günümüz perspektifinden yorumlandığı kesitleri 10 hafta boyunca her Perşembe sürpriz isimlerin oyunculuğunda seyirci ile buluşturacak “Dijital Sahne”nin, başrollerinde Öykü Karayel ve Selahattin Paşalı’nın yer aldığı ikinci oyunu Martı, yarın akşam (14 Ocak) saat 20.00’de Zorlu PSM YouTube kanalında yayımlanacak.

Zorlu PSM prodüksiyonu, Based Istanbul iş birliği ve Türk Tuborg A.Ş. katkılarıyla hayata geçirilen proje, İbrahim Çiçek uyarlaması ve yönetmenliğinde, tiyatronun kültleşmiş eserlerinden kesitleri görsel hikâye anlatıcılığıyla birleştirerek dijital dünyaya taşıyor.

Geçtiğimiz hafta yayımlanan ilk oyunu Hamlet ile izleyiciyle buluşan “Dijital Sahne”nin bu haftaki gösteriminde Rus yazar Anton Çehov’un en çok sahnelenen oyunu Martı var. İlk aşkı, ilk hevesi, biri olma ama özellikle “önemli biri olma” üzerine verilen mücadelelerin hikâyesini anlatan zamansız bir metin olan Martı’da izleyici Nina ve Treplev’i Öykü Karayel ve Selahattin Paşalı’nın performansı ile izleyecek.

​Çehov’un Martı’sını daha önce deneyimlemediğiniz bir seyir deneyimi ile dijital formatta 14 Ocak akşamı saat 20.00’de Zorlu PSM YouTube kanalından izleyebilirsiniz.

https://www.youtube.com/watch?v=oGlzVxkmDBk

0
7070
1
800 Karakter ile sınırlıdır.
Yorum Ekle
Geldanlage