30 EYLÜL, PAZARTESİ, 2019

Oktoberfest 42 Maslak’ta Başlıyor!

42 Maslak, 2-6 Ekim tarihleri arasında #birliktegüzel desteğiyle Oktoberfest’i ağırlıyor. Eğlenceli aktivitelerin gerçekleşeceği festival Barock Bar’daki DJ Ozzy Performansı ve Klasik Otomobil Sergisi ile dikkatleri üzerine çekiyor.

Birbirinden eğlenceli aktivitelere ev sahipliği yapacak olan festivalin gastronomi alanındaki uğrak noktaları arasında Baby Green, Dobby’s Burger Place, Misafirliq, Soupercups, Starbucks, Taco Department ve The Upper Crusst Pizzeria yer alıyor. Alışveriş meraklıları için ise Modül İstanbul, Neva Eczanesi ve Nezih Kitap & Kırtasiye dikkat çeken noktalardan sadece birkaçı.

Maslak güzergahındaki eğlencenin vazgeçilmez duraklarından Barock Bar, ininal ESPOR ARENA, Klasik Otomobil Kulubü, Kolektif House, MacFit ve Urban Riders festival boyunca birçok etkinliği katılımcılarla buluşturacak. Sanatseverler ise İstanbul Concept Gallery’deki sergiyi ziyaret edebilecekler.

​2 Ekim Çarşamba günü saat 19:30’da IT, 21:30’da ise İTÜ Rock Kulubü Insulin&Maviler Barock Bar’da müzikseverlerle buluşacak. 3 Ekim Perşembe 21:00’de Biraderler Cabaret ininal ESPOR ARENA’da, 21:30’da Hey Mama Barock Bar’da sevenleriyle buluşacak. 4 Ekim Cuma 21:30’da Çekirdek Kadro Barock’ta yer alacak. 5 Ekim Cumartesi 16:00’da Hey Mama tekrar Barock’a konuk olurken 22:00’de sahne Sattas’ın olacak. 6 Ekim Pazar ise 17:00’de Urban Riders Spinning Antrenmanı Barock Bar’da spor tutkunlarını ağırlayacak.

0
5828
0
800 Karakter ile sınırlıdır.
Yorum Ekle
Geldanlage