12 AĞUSTOS, ÇARŞAMBA, 2020

Nuh Tepesi Filmi HBO'da

Başrollerinde Ali Atay, Haluk Bilginer ve Hande Doğandemir'in yer aldığı Nuh Tepesi filmi, HBO kanalında uluslararası seyircisiyle buluşacak. Cenk Ertürk’ün ilk uzun metraj çalışması olan film, 2020 yılı sonuna doğru HBO’da yeniden izleyicilerin karşısına çıkacak.

Son olarak pandemi öncesi Robert De Niro'nun kurucusu olduğu Tribeca Film Festivali'nde En İyi Senaryo ve En İyi Erkek Oyuncu ödüllerini, Altın Koza Film Festivali'nde ise başta En İyi Film ve En İyi Yönetmen ödülleri başta olmak üzere dört ödül kucaklayan Nuh Tepesi, babasının son isteğini yerine getirmek üzere memleketine dönen Ömer’in hikâyesini izleyicilerle buluşturuyor. Bir yandan baba olma duygusunu tadan, bir yandan da babasıyla oldukça sorunlu bir ilişkisi olan Ömer, tüm bu çatışmaların içerisinde kendisine yanaşacağı bir liman arar. Kendi içerisinde bir ağaç etrafında şekillenen film, birçok farklı meseleyi de gündeme getirerek ortaya yeni ve ilgi çekici bir hikâye çıkarıyor.

​Geçtiğimiz haftalarda sinemada tekrar gösterime giren Nuh Tepesi’nin HBO’daki yayın tarihinin yakın zamanda açıklanması bekleniyor. 

0
4020
0
800 Karakter ile sınırlıdır.
Yorum Ekle
Geldanlage