26 MAYIS, ÇARŞAMBA, 2021

Nilay Özkara’nın Yeni Teklisi “Seninle” Yayında

Nilay Özkara, “Seninle” isimli yeni teklisini yayımladı. Özkara, 2020’de ev stüdyosunda hazırlayıp yayımladığı, sözü ve müziği kendisine ait olan “Uzaklara” ve “Uyanın” adlı şarkılarının ardından bu sefer “Seninle” ile müzikseverlerle buluştu.

İlk kez profesyonel müzisyenler ve mühendislerle bir araya gelerek “Seninle” teklisini hazırlayan Özkara, şarkının hazırlık sürecini şu şekilde anlatıyor: “Pandemi koşulları nedeniyle fiziksel olarak bir araya gelemesek de teknolojinin de yardımıyla özde bir araya geldik. Uzaktan da olsa gönüllerimiz, ruhlarımız birbirine o kadar güzel dokundu ki şarkı su gibi aktı ve yolunu buldu.” Pandemi nedeniyle vokal kayıtlarının ev stüdyosunda yapıldığı ve her müzisyenin kayıtlarını kendi ortamlarında gerçekleştirdiği şarkının mix ve mastering çalışmaları da yine benzer şekilde yapıldı. “Seninle” şarkısının tüm süreci çevrim içi video görüşmeler yardımıyla yürütüldü.

Çalışmanın prodüktörlüğünü şarkıda elektrik gitarlarda yer alan Berk Bayri yaparken, Hakan Gürbüz perdesiz bas gitardaki, Ekin Cengizkan ise davuldaki performanslarıyla Nilay Özkara’ya eşlik ediyor. Şarkının mix süreçlerinin yardımcı prodüktörlüğü Orçun Ayata üstleniyor. Teklinin mastering çalışmasında mastering mühendisi Marcin Bociński’nin imzası bulunurken, Derin Sarıyer de çalışmanın müzik süpervizörlüğünü yapıyor.

​Nilay Özkara’nın “Seninle” isimli yeni şarkısını tüm dijital platformlardan dinleyebilirsiniz.

0
1212
0
800 Karakter ile sınırlıdır.
Yorum Ekle
Geldanlage