
Artopol Art Gallery, Maryam Salahi’nin “Because the Night” başlıklı kişisel sergisini 23 Şubat - 2 Mart tarihleri arasında sanatseverlerle buluşturuyor.
Maryam Salahi, soyutlama eserlerinde El Greco ve Eugène Delacroix gibi ustaların izini takip ediyor. Sanatçı katmanlı olarak çalıştığı eserlerinde ilk başta figür ile başladığı yolculuğu soyut ile tamamlanmasına rağmen yolculuğu hiçbir zaman bitmiyor. Sergide izleyici ultramarine mavisi ile zamansızlığın sentezinin, bir sanat eserine dönüşümüne tanıklık ediyor. Seçkide yer alan eserlerde her biri ayrı bir hikâye anlatan figürlerin giderek soyutlaşması, günün geceye karışmasının bir alegorisi olarak izleyiciye sunuluyor.
Maryam Salahi’nin “Because the Night” başlıklı kişisel sergisini 23 Şubat - 2 Mart tarihleri arasında 10:00 - 22:00 saatlerinde 42 Maslak’ta yer alan Artopol Art Gallery’de ziyaret edebilirsiniz.
Künye: Maryam Salahi, Moonlight, Tuval Üzeri Karışık Teknik 150x200 cm