20 ŞUBAT, PAZAR, 2022

Loft Art’tan Yeni Sergi “Symbio”

Loft Art, 15 bağımsız sanatçının tuval, heykel, enstalasyon ve video enstalasyon eserlerinden oluşan “Symbio” başlıklı ikinci sergisini 23 Şubat - 22 Nisan tarihleri arasında sanatseverlerle buluşturacak.

Akfen Holding’in sosyal sorumluluk projesi kapsamında hayata geçirdiği sanat alanı Loft Art’ın ikinci sergisi dijital çağda insan ve makinenin ortak yaşamını araştırıyor. Sergide iki bileşenin birbirini nasıl beslediği, yeni bir dünya yaratılması yönündeki etkisi, insanın gelecek zamandaki varoluşunu sorgulayarak bu sorgudaki duygu geçişlerine yer veriliyor. Sergide yer alan eserler yaşamda farklı iki canlı organizmanın, biyolojide, birbirine muhtaç yaşama zorunluluğu, psikolojide ise birbirine ters tutum ve davranışlarla birbirini tamamlayan ilişki biçimi olan simbiyotik ilişkiye odaklanıyor.

“Symbio” sergisinde Ahmet Rüstem Ekici, Ali Topaloğlu, Arda Büyük, Ayşegül Altunok, Burak Çizer, Burcu Filiz, Engin Arer x Berkay Buğdan, Hamza Kırbaş, Levent Oyluçtarhan, Oğulcan Arslan, Özgür Ballı, Özkan Arslan, Reach Geblo, Sibel Niksarlı ve Şafak Yükseler’in eserleri yer alıyor.

Genç sanatçıları desteklemeyi ve sanatın tüm disiplinlerinde eser üreten bağımsız sanatçılara alan sağlamayı hedefleyen Loft Art, bu sanatçılardan temsiliyet almadan onları görünür kılmayı amaçlıyor. TİKAV Yönetim Kurulu Üyesi Dilara Akın’ın sorumluluğunda olacak Loft Art alanının Sanat Direktörlüğü’nü de Ayşe Jaber üstleniyor.

​“Symbio” başlıklı sergiyi 23 Şubat - 22 Nisan tarihleri arasında Loft Art’ın İstanbul Beşiktaş Nisbetiye On’daki mekânında ziyaret edebilirsiniz.

0
3784
0
800 Karakter ile sınırlıdır.
Yorum Ekle
Geldanlage