01 TEMMUZ, PERŞEMBE, 2021

İzzet Pinto’dan Hayallerinden Vazgeçmeyenlere: “Babam İçin”

Global Agency’yi kurarak dünyada Türk dizi ihracatı furyasını başlatan, uluslararası başarılara imza atan iş insanı İzzet Pinto’nun hayat hikâyesini anlatan, Stella M. Trevez’in kaleme aldığı Babam İçin, Destek Yayınları’ndan çıktı.

Pinto adını ilk kez aldığı ulusal ve uluslararası ödüllerle duyurdu. Portföyünde bulunan Muhteşem YüzyılBinbir Gece gibi birçok yerli diziyi ve yarışma programı formatlarını çeşitli ülkelerindeki televizyon kanallarına ulaştırdı. Geçtiğimiz aylarda ise Cüneyt Özdemir’in tweet’ini, Saba Tümer’in kahkahasını satın alarak NFT’yi hayatımıza sokan İzzet Pinto şimdi de gerçek hayat hikâyesini anlattığı Babam İçin ile adından söz ettiriyor.

Babam İçin’de baba oğul ilişkisini, aile dayanışmasının değerini, her şeye rağmen yılmadan çalışmayı ve hayallerinden vazgeçmemeyi anlatıyor. Okurlarıyla Bangkok’ta işportacılıktan sektörde yılın adamı seçilmeye uzanan renkli yaşam hikâyesini paylaşıyor. Pinto’nun babasını onurlandırmak için oluşturduğu kitabının kapak fotoğrafını ünlülerin fotoğrafçısı olarak da bilinen Özgür Ülker çekti. İlgi ve merakla beklenen kitabın film hakları kitap henüz basılmadan satıldı.

“Babam bana hayatımın en güzel hediyesini verdi, bana inandı.”

0
3177
0
800 Karakter ile sınırlıdır.
Yorum Ekle
Geldanlage