29 EKİM, CUMA, 2021

İDSO DenizBank Konserleri 1 Kasım’da Yeni AKM’de

İstanbul Devlet Senfoni Orkestrası DenizBank Konserleri Cumhuriyet Bayramı kutlamaları kapsamında 1 Kasım Pazartesi günü saat 20.00’de yeni Atatürk Kültür Merkezi’nde (AKM) dinleyicilerle buluşacak.

Atatürk Kültür Merkezi (AKM), 13 yıl aradan sonra Cumhuriyet’in 98’inci yıl dönümü 29 Ekim’de gerçekleşecek törenle kapılarını açacak. Beş gün sürecek açılış organizasyonu ile AKM’nin ilk haftasında opera oyunları, tiyatro ve konserler gerçekleştirilecek. İstanbul Devlet Senfoni Orkestrası DenizBank Konserleri, açılış etkinlikleri kapsamında, Cumhuriyet Bayramı kutlamalarına paralel olarak “Yeni AKM Açılış Haftası Özel Konseri” ile dinleyicilerle buluşacak. “Yeni AKM Açılış Haftası Özel Konseri”ni, besteci, keman virtüözü ve orkestra şeflerinden Hasan Niyazi Tura yönetecek. Konserde solist Cihat Aşkın (Keman), solist Simge Büyükedes (Soprano), solist Serkan Bodur (Tenor) ve solist Caner Akgün (Bariton) sahnede olacak.

1 Kasım Pazartesi günü saat 20.00’de Yeni AKM - Opera Salonu’nda gerçekleştirilecek İDSO DenizBank Konserleri “Yeni AKM Açılış Haftası Özel Konseri”nin biletlerine buradan ulaşabilirsiniz.

“Yeni AKM Açılış Haftası Özel Konseri” programı:

Ertuğrul Sevsay, “Yunus Emre Şarkıları” (Dünya Prömiyeri)
Yalçın Tura, “Hasretinle Yandı Gönlüm, Umutsuz”
Yalçın Tura, “3 Vals” (Dünya Prömiyeri)
Cemal Reşit Rey, “Türkiye’den Seçkiler”

0
2383
0
800 Karakter ile sınırlıdır.
Yorum Ekle
Geldanlage