08 ARALIK, SALI, 2020

Gren’den Yeni Albüm: “Mevsimsiz İklimler”

2009 yılında çıkardığı ve grubun ismini alan ilk albümüyle dinleyicileriyle buluşan Gren, Mevsimsiz İklimler adlı yeni albümüyle geri dönüyor. Grubun ikinci albümü Mevsimsiz İklimler, 11 Aralık Cuma günü Ferment Records etiketiyle tüm dijital platformlarda yayında olacak.

Gren, Mevsimsiz İklimler albümünde söz ve besteyi, şarkıyı merkeze alan bir müzikal yaklaşımla romantik ama sarih, huzursuz ama dingin, hüzünlü ama umutlu hikayeler anlatıyor. Prodüktörlük ve aranjörlük görevi Görkem Karabudak (Çilekeş, Gaye Su Akyol, Bubituzak) tarafından mahirce üstlenilen albümde grubun vokalisti ve şarkı yazarı Nedim Zakuto synth ve klavyeleri de çalarken, Can Karamustafaoğlu (davul) ile Hakan Şeremetoğlu’nun (gitar) özgün müzisyenlikleri ve düzenlemelere katkıları albümün karakterini şekillendiriyor. Mevsimsiz İklimler’in yapımcısı, grubun ilk albümünde de aynı rolde bulunan Can Sertoğlu (Ferment Records).

GREN’in Mevsimsiz İklimler albümünün aynı zamanda açılış ve çıkış şarkısı “Son Günüm”ün ardından “Geri Dönmez” de yayımlandı ve başta Spotify (Türkçe Rock) ve Apple Music (Zirvedekiler: Türkiye, Hot List: Turkish Rock, Zirvedekiler: Türkçe Alternative) olmak üzere müzik servislerinin önemli çalma listelerinin tepesinde kendine yer buldu. Vokalleriyle Gözde Öney’in de yer aldığı bu synth-rock şarkısının usta yönetmen Silvyo Behmoaras tarafından çekilen video klibi de albümün çıkışıyla birlikte, 11 Aralık Cuma günü yayında olacak.

https://www.youtube.com/watch?v=pGAVPsPFB8s

0
3501
0
800 Karakter ile sınırlıdır.
Yorum Ekle
Geldanlage