04 MART, PERŞEMBE, 2021

Enis Arıkan ve Şebnem Bozoklu “Ayı” ile Dijital Sahne’de

Zorlu PSM prodüksiyonu, Based Istanbul iş birliği ve Türk Tuborg A.Ş. katkılarıyla tiyatronun kültleşmiş eserlerinden bölümleri modern bir görsel hikâye anlatıcılığıyla birleştirerek dijital dünyaya taşıyan “Dijital Sahne”nin dokuzuncu haftasında Anton Çehov’un komedi başyapıtlarından Ayı izleyiciyle buluşacak. Enis Arıkan ve Şebnem Bozoklu’nun başrollerini üstlendiği oyun İbrahim Çiçek uyarlaması ve yönetmenliğinde bu akşam (4 Mart) saat 20.00’de Zorlu PSM YouTube kanalında yayımlanacak.

Dünya ve Rus Edebiyatının en büyük isimlerinden Anton Çehov’un kült metinleri arasında anılan Ayı tutkulu istekleri klişelerin güzelliğiyle ele alıyor. İstemek üzerine bir oyun olan Ayı’da tüm itirazlara rağmen kaçışı olmayan aşkın ve öldürmeyen nefretin nasıl tutkulu bir sevişmeye dönüşebileceğinin anlatısı komik bir dille seyirciye aktarılıyor.

​Rus yazar Anton Çehov’un en bilinen oyunlarından olan Ayı’yı Enis Arıkan, Şebnem Bozoklu ve Cansın Şenel’in etkileyici performansları ile bu akşam (4 Mart) saat 20.00’de Zorlu PSM YouTube kanalından izleyebilirsiniz.

0
2312
0
800 Karakter ile sınırlıdır.
Yorum Ekle
Geldanlage