16 AĞUSTOS, SALI, 2022

DasDas ve GalataPerform’dan İş Birliği: “DasDas Açık Sahne”

DasDas ve GalataPerform iş birliğinde hayata geçirilen DasDas Açık Sahne, sahne sanatlarında bağımsız işler üreten tiyatro ekiplerinin oyunlarını tiyatroseverlerle bir araya getirecek.

Yeni metinlere, yeni arayışlara ve sahnelemelere açık bir alan olarak tasarlanan DasDas Açık Sahne, içinde yaşadığımız zamanı anlamlandıran, yorumlayan ve bugüne dair bir söz söyleyen oyunların buluştuğu bir sahne olarak kurgulandı. DasDas Açık Sahne bağımsız tiyatroların yeni metinlerini, arayışlarını ve çağdaş sahneleme yorumlarını izleyiciyle buluşturacak. Program kapsamında düzenlenecek oyun öncesi ve sonrası söyleşilerin yanı sıra DasDas ve GalataPerform iş birliğinde “GalataPerform Yeni Metin Festivali” on birinci senesinde yeni bir konsept ile DasDas Açık Sahne’de gerçekleştirilecek.

​DasDas Açık Sahne’de ekim ayında BAM İstanbul’un Istırap Korosu, Tiyatro DEA’nın Gabriel’in Düşü ve Feramuz Pis, Tiyatro Hemhâl’in N’olacak Bu Yusuf Umut’un Hali, Toy İstanbul’un Düğün Şarkıcısı, Versus Tiyatro’nun Kreutzer Sonat, Tiyatro Sarı Sandalye’nin Kral Übü, GalataPerform’un KalanlarFairfly ve Medea’ya Göre Ahlak oyunları sahnelenecek. Program hakkında detaylı bilgiye buradan, biletlere ise Mobilet üzerinden ulaşabilirsiniz.

0
1898
0
800 Karakter ile sınırlıdır.
Yorum Ekle
Geldanlage