25 HAZİRAN, PERŞEMBE, 2020

Çocuklara Özel Çevrim İçi Yaz Sanat Okulu

İstanbul Modern, yaz dönemini evlerinde geçirecek çocuklar için özel olarak hazırlanan bir çevrim içi projeyi hayata geçirecek. 6 Temmuz ile 28 Ağustos 2020 tarihleri arasında düzenlenecek Çevrim İçi Yaz Sanat Okulu isimli projeyle birçok farklı konuda çocuklara özel atölye çalışmaları gerçekleştirilecek.

Çevrim İçi Yaz Sanat Okulu’ndaki çalışmalar, İstanbul Modern’in “Sanatçı ve Zamanı” isimli sanal turundan gösterim veya müzenin yenilenen koleksiyon sergisinden canlı gösterimle başlayacak. Modern’deki sanat yapıtlarını müze uzmanlarının yorumlarıyla daha kapsamlı bir şekilde öğrenecek çocuklar, ardından sanat tarihinden çeşitli örneklerin gösterileceği bir sunuma katılacak. Sanat tarihi çalışmalarına ek olarak çocukları kendi sanat eserlerini üretmeye teşvik edecek olan atölye, farklı konulardaki sunum ve çalışmalarla devam ettirilecek.

İstanbul Modern, koleksiyonunda yer alan sanat yapıtlarının yorumlanabilmesi için çocuklara özel Bilgi Kartları ve Etkinlik Kartları tasarlayarak bunları da katılımcılara ulaştıracak. Programı tamamlayan çocuklara ise Çevrim İçi Yaz Sanat Okulu Katılım Belgesi verilecek.

​10 farklı etkinlik üzerinden çocuklarla buluşacak Çevrim İçi Yaz Sanat Okulu hakkında daha fazla bilgiye buradan ulaşabilirsiniz.

0
1739
0
800 Karakter ile sınırlıdır.
Yorum Ekle
Geldanlage