30 EKİM, CUMARTESİ, 2021

Çerkes Karadağ’ın “SEKANSLAR” Sergisi Pom Art & Design Galeri’de

Pom Art & Design Galeri, fotoğraf sanatçısı Çerkes Karadağ’ın birbirini tamamlayan yeni tuval resimleri ve fotoğraflarından oluşacak ardışık iki serginin ilk ayağı olan “SEKANSLAR” başlıklı resim sergisine 2 Kasım - 27 Kasım tarihleri arasında ev sahipliği yapıyor.

Çerkes Karadağ’ın yeni özgün resimleri ve bununla örtüşen çağdaş sanat fotoğrafları, Yasemin Semercioğlu küratörlüğünde, peşi sıra açılacak iki sergiyle ilk kez Pom Art & Design Galeri’de izleyiciyle buluşacak. “SEKANSLAR” başlığıyla açılacak ardışık sergilerin ilki tuval resimlerden, 30 Kasım tarihinde açılacak ikinci sergi ise sanat fotoğraflarından oluşuyor. Küratörlüğünü Yasemin Semercioğlu’nun üstlendiği sergi, yaşam kültürümüze ait tüm değerleri erozyona uğratan çağımızın sorumsuz gidişatına yol açan kesimlere dönük çağdaş bir ağıtı dile getirirken, pasif durumda bulunan etkisiz, tepkisiz ve duyarsız izleyiciyi yaşam ve çevre konusunda sorumlu bir birey olmaya davet ediyor. Sergide yer alan resimler hayal dünyasını yitirme tehlikesi içindeki bireye, hayallerini sil baştan ele almasını önererek, sunduğu resimsel imgelerle henüz çatısı kurulmayan hikâyeler için birtakım doneler sunuyor.

​Akademisyen kişiliği ve Türkiye fotoğraf sanatına katkılarıyla bilinen fotoğraf sanatçısı Çerkes Karadağ’ın SEKANSLAR” başlıklı resim sergisini 2 Kasım - 27 Kasım tarihleri arasında Pom Art & Design Galeri’de ziyaret edebilirsiniz.

0
1931
0
800 Karakter ile sınırlıdır.
Yorum Ekle
Geldanlage