12 EYLÜL, PAZAR, 2021

Breaking Boundaries’in Yolculuğu Karşı Sanat’ta Başlayacak

Bir yıl boyunca dört ülkede, altı sanat mekânında sergilenecek olan Breaking Boundaries ilk kez 15 Eylül’de Karşı Sanat’ta sanatseverlerle buluşacak.

Sekiz küratör tarafından seçilen on iki sanatçıyı bir araya getiren Breaking Boundaries için özel olarak tasarlanmış içerisinde tüm sanat eserlerin yer aldığı sandık, yolculuğuna 15 Eylül - 15 Ekim tarihleri arasında Karşı Sanat'ta başlayacak, ardından Maastricht’ten Meldkamer, Venedik’ten Atopos ve Officina 15, Amsterdam’dan Patty Morgan’a kadar yolculuğu devam edecek. Sergi yolculuğunu Münih Sanat haftasında Centercourt’ta tamamlayacak.

Breaking Boundaries kapsamında Gözde İlkin, Sevim Sancaktar, Miriam Salamander, Janina Totzauer, Simone Micciche, Giulia Cacciuttolo, Eva Chiara Trevisan, Giulio Polloniato, Tjobo Kho, Anne Büscher, Willem de Haan ve Suzie van Staaveren’in eserleri sergilenecek.

Sergi, posta yoluyla altı mekân arasında taşınarak sanatseverlerle buluşacak. Ayrıca sergi kapsamında 17 Eylül’de Anne Buescher Tea Ceremony adlı bir performans gerçekleştirilecek ve sanatçı konuşmaları da yapılacak. Detaylı bilgi için Karşı Sanat’ın sosyal medya hesaplarını takip edebilirsiniz.

0
1264
0
800 Karakter ile sınırlıdır.
Yorum Ekle
Geldanlage