02 ARALIK, PERŞEMBE, 2021

Borusan Müzik Evi’nde İki Yeni Konser

Borusan Müzik Evi’nde 3 Aralık’ta Schnellertollermeier, Nova Muzak serisinin 33. konseriyle, 4 Aralık’ta ise İzmir Barok Topluluğu’nun üç üyesi “Shakespeare ve Müzik” başlıklı konser ile izleyicilerle buluşacak.

Borusan Müzik Evi, bu hafta gerçekleşecek iki yeni konserde hem doğaçlamanın en başarılı örneklerini hem de Shakespeare döneminin müziklerini dinleyicilere sunacak. Schnellertollermeier, Kod Müzik iş birliğiyle hayata geçirilen Nova Muzak serisinin 33.’sü kapsamında 3 Aralık’ta saat 21.00’de Borusan Müzik Evi’nde sahnede olacak. Doğaçlama ile beste arasındaki incecik çizgide ustaca durabilen üçlü, minimalizm, krautrock, deneysel doğaçlama temelli elektronik müzik gibi geleneklerden besleniyor. Etkinliğin biletlerine buradan ulaşabilirsiniz.

4 Aralık saat 21.00’de “Shakespeare ve Müzik” başlığıyla gerçekleşecek konserde İzmir Barok Topluluğu’nun üç üyesi, viola da gamba sanatçısı Bülent Oral ve soprano Linet Şaul ve lut ustası Diego Leveric yazarın yapıtları için bestelenmiş dönem müziklerini yorumlayacak. Borusan Müzik Evi’nde gerçekleşecek etkinlikte tiyatro sanatçısı Ayşe Lebriz Berkem Shakespeare’in oyun ve sonelerini canlandıracak. Etkinliğin biletlerine buradan ulaşabilirsiniz.

Nova Muzak #33
Schnellertollermeier
3 Aralık Cuma 21.00
Borusan Müzik Evi

“Shakespeare ve Müzik”
4 Aralık Cumartesi 21.00
Borusan Müzik Evi
Linet Şaul - Soprano
Bülent Oral - Viola da gamba
Diego Leveric - Archlute
​Ayşe Lebriz Berkem - Tiyatro performans

0
1666
0
800 Karakter ile sınırlıdır.
Yorum Ekle
Geldanlage