03 ARALIK, CUMA, 2021

Atlas 1948 Sineması ve MUBI’den İş Birliği

Atlas 1948 Sineması, MUBI ile yaptığı iş birliği kapsamında aralık ayı itibariyle MUBI’de her ay en çok seyredilen filmlerden oluşan “MUBI En İyiler Seçkisi”ni beyazperdeye taşınacak.

Film festivalleri, gala ve vizyon filmlerinin yanı sıra sahne sanatları ve konserlere de ev sahipliği yapan Atlas 1948 Sineması, MUBI ile iş birliği sayesinde dijital platformu geleneksel beyazperdeyle buluşturarak Türkiye’de ve dünyada bir ilki gerçekleştirecek.

​İstanbul Sinema Müzesi ve Atlas 1948 Sineması İşletme Genel Müdürü Ceyhun Tuzcu, pandemiyle birlikte dijital platformların yükseliş trendinde olduğunu belirterek şunları söyledi: “Biz de köklü geçmişi olan ve son teknolojiyle yenilenen Atlas 1948 Sineması’nda geleneksel ile dijital deneyimi bir araya getiriyoruz. Bizim fiziksel olarak gerçekleştirdiğimiz sinema deneyimini MUBI, online dünyada gerçekleştiriyor. MUBI’nin binlerce film arşivinden izleyicilerin o ay en çok tercih ettiği filmleri ‘MUBI En İyiler Seçkisi’ ile beyaz perdede sinemaseverlerle buluşturacağız.”

0
3095
0
800 Karakter ile sınırlıdır.
Yorum Ekle