03 NİSAN, CUMARTESİ, 2021

Aslı Narin’in “Bir Başkası İçin Ben” Sergisi KRANK Art Gallery’de

Aslı Narin’in “Bir Başkası İçin Ben” başlıklı sergisi KRANK Art Gallery’de 3 Nisan - 16 Mayıs tarihleri arasında sanatseverlerle buluşacak. Doğayla ilişki kurmanın yollarını araştıran ve bireyin iç dünyasındaki farklı iklimlerin izini sürme temalarını sıkça işleyen sanatçı, yeni sergisinde insanın doğa ile arasındaki tanıdıklıkların resimsel bir kaydını alıyor.

Narin son dönem araştırmalarını, ilk aşamalarını kozmik farkındalık, bir aradalık, bağlanma ve köklenme konuları çevresinde yaptığı okumalar üzerinden izleyiciye sunuyor. Sanatçının bu yeni sergisinde adını baskı üretiminde kullanılan cyan mavisi solüsyonundan alan, alternatif baskı tekniği Cyanotype ile ürettiği eserleri yer alıyor. Ultraviyole ışıkta pozlanma sonucunda oluşan rastlantısal imgeler, sanatçının orman yürüyüşlerinde karşılaştığı birbirine sarılmış ağaç kökleri ve dalların görüntülerini tekrarlıyor. Narin, Sinyaller ve Değiş Tokuşlar ve Aşağıda ve Ötede adlı baskı serilerine eşlik eden Bir Arada Varolmanın Kırılganlığı başlıklı video işiyle, insanın doğa ile arasındaki tanıdıklıkların resimsel bir kaydını alıyor.

​Aslı Narin’in “Bir Başkası İçin Ben” isimli sergisini 3 Nisan - 16 Mayıs tarihleri arasında KRANK Art Gallery’de ziyaret edebilirsiniz.

0
1793
0
800 Karakter ile sınırlıdır.
Yorum Ekle
Geldanlage