09 EKİM, CUMARTESİ, 2021

Artful Living, 16. Contemporary İstanbul’da

Sanat, kültür yaşam ve edebiyat alanlarında izleyicisine nitelikli haber ve özgün içerik sunan Artful Living’in Contemporary İstanbul’un 5-10 Ekim tarihleri arasında Tersane İstanbul’da gerçekleşecek 16. edisyonuna katılacağını duyurmaktan mutluluk duyarız.

16. Contemporary İstanbul, 5-6 Ekim'de ön izleme, 7-10 Ekim'de ise genel ziyaretçiye açık olarak yerli ve yabancı çağdaş sanat galerilerini Tersane İstanbul’da bir araya getiriyor.

Kültür sanat alanında dijital yayınlar içinde önemli bir yere sahip olan Artful Living, bu yıl bir ilk olarak fuarda bir sanatçıyı temsil ediyor. Temsil edeceği ilk sanatçı ise eserlerinde “düzen” kavramının peşinden giden Edi oluyor. Her şeyin doğasında temel bir düzen olduğunu söyleyen sanatçı Edi’nin bu düzenin işleyişini oluşturan parçalar arasındaki ilişkilere vurgu yaptığı eserleri, elektronik hurdaların özellikle devre kartları, ana kartlar ve devre parçalarının farklı kompozisyonlarda ahşap, ayna, pleksiglas gibi malzemeler üzerinde bir arada düzenlenmesinden oluşuyor. Sanatçı eserlerini “Benim yaptığım her iş, bu muhteşem düzenin arayışıdır, kavrayabildiğim kadarıyla bir yansıması, şekle bürünmesidir. Renk, boy ve şekil olarak farklı olan parçaların arasındaki doğru ilişkileri bularak bütünde düzene ulaşma çabasıdır” olarak açıklıyor.

Sanatsal üretimlerine 2012 yılında başlayan ve çalışmaları önümüzdeki dönemde Artopol Art Gallery tarafından temsil edilecek sanatçının sanatseverlerle ilk buluşması 16. Contemporary İstanbul’da Artful Living ile oluyor.

​Tüm katılımcıları 5-10 Ekim tarihleri arasında Tersane İstanbul’da, T9’da yer alacak Artful Living standına uğrayarak bizlerle tanışmaya ve sanatçımız Edi’nin eserlerini görmeye davet ediyoruz.

0
1375
0
800 Karakter ile sınırlıdır.
Yorum Ekle
Geldanlage