02 ARALIK, PERŞEMBE, 2021

Ardan Özmenoğlu’nun Eserleri Anna Laudel’de

Ardan Özmenoğlu’nun 2008 - 2020 yılları arasındaki neon eserlerini bir arada topladığı, Anna Laudel tarafından yayımlanan You Like My Work Ha? başlıklı kitabı ve sanatçının eserlerinden oluşan bir seçki 7 Ocak 2022’e kadar galeride sanatseverlerle buluşuyor.

Toplum, sanat ve hayat üzerine ürettiği kült neon işleriyle bilinen Ardan Özmenoğlu’nun 500 edisyonlu ve imzalı poster kitabı ile sanatçının neon ve cam eserlerinden oluşan özel bir seçki Anna Laudel’de bugün itibariyle (2 Aralık) sergileniyor. You Like My Work Ha? sonsuz yaratıcılığı, basit ve karmaşık konuları eğlenceli bir şekilde sorma ve ele alma becerisi ile tanınan sanatçının neon çalışmalarının hikâyesini anlatıyor. Her eser sayfasının pul koparma tekniğiyle poster olarak tasarlandığı kitap ile istenilen eserler poster olarak duvara asılabiliyor.

Kitapta sanatçının 2008 yılında ürettiği, Cumaya gittim gelicem; 2013 yılında ürettiği, Anlayana; 2014 yılında ürettiği ve Türkiye güncel sanat piyasasının doğrudan eleştirisini yapan DOES EXIST; 2015 yılında ürettiği, Seni Sevmeyen Ölsün; 2017 yılında ürettiği Babam Sağolsun; 2019 yılında ürettiği, Bunu ben de yaparım gibi eserleri yer alıyor. Ardan Özmenoğlu’nun You Like My Work Ha? kitabını Anna Laudel ve Patika Kitabevi’nden satın alabilirsiniz.

0
1529
0
800 Karakter ile sınırlıdır.
Yorum Ekle
Geldanlage