16 EYLÜL, ÇARŞAMBA, 2020

48. İstanbul Müzik Festivali Açılış Konseri Tüm Türkiye'den Ücretsiz İzlenebilecek

İstanbul Kültür Sanat Vakfı (İKSV) tarafından T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın desteğiyle düzenlenen 48. İstanbul Müzik Festivali’nin açılış konseri 18 Eylül Cuma akşamı saat 20.00’de İKSV YouTube kanalında ücretsiz olarak yayımlanacak. Bu yıl “Beethoven’ın Aydınlık Dünyası” temasıyla gerçekleşecek olan festival, birbirinden farklı müzik grup ve türlerini dinleyicilerle buluşturacak.

Pandemi nedeniyle bu yıl yalnızca çevrim içi konserler aracılığıyla dinleyicilerle buluşacak olan 48. İstanbul Müzik Festivali, Tekfen Filarmoni Orkestrası tarafından verilecek bir konserle açılışını gerçekleştirecek. Şef Aziz Shokhakimov yönetimindeki Tekfen Filarmoni Orkestrası’nın sahnede keman sanatçısı Emre Engin’e eşlik ettiği konserde Beethoven, Mozart, Prokofiev ve Bartok’tan eserler dinleyicilerle buluşacak. 

Boğaziçi Üniversitesi Güney Kampüs Meydanı’nda pandemi önlemleri altında yalnızca sınırlı sayıda Lale Kart üyesinin katılımıyla gerçekleşen konser kaydı, 18 Eylül 2020 Cuma günü saat 20:00’den itibaren İKSV YouTube kanalında erişime açılacak. Kayıt, tüm Türkiye ve dünyadan ücretsiz olarak izlenebilecek.

​Festival kapsamındaki 20 konserin tümüne ise festivalin dijital platformu online.iksv.org/muzik adresinden erişmek mümkün olacak.

0
2060
0
800 Karakter ile sınırlıdır.
Yorum Ekle
Geldanlage