28 MAYIS, PAZARTESİ, 2018

Sziget’e Hazır mıyız?

8-15 Ağustos tarihleri arasında, Budapeşte’de Tuna nehri üzerinde yer alan Óbudai Adası’nda düzenlenecek olan Sziget, 450.000’den fazla müziksevere eğlence ve müzik dolu bir atmosfer sunacak. Yedi gün sürecek festivalde ziyaretçiler, çeşitli sahnelerde yerel ve uluslararası sanatçıların verdiği konserlerin yanı sıra dünyaca ünlü showlar, farklı müzik dinletileri, sergiler ve daha birçok etkinlik ile sanat ve müzikle buluşacak.

Avrupa'nın önde gelen müzik ve sanat festivali Sziget’e, bu yıl yeni bir yolculuk deneyimi ile Türkiye’den ulaşılabilecek. Arctic Monkeys, Dua Lipa, Gorillaz, Kendrick Lamar, Kygo, Lana Del Rey, Mumford & Sons, Shawn Mendes, BaBa ZuLa, Ezhel ve yüzlerce müzisyenin sahne alacağı Sziget’e, Türkiye’den otobüsle gidilebilecek. Sziget Türkiye ve resmi seyahat ortağı Tripoki ile gerçekleşecek olan yolculuk, 7 Ağustos Salı günü Kadıköy Evlendirme Dairesi önünde başlayacak. Seyahat yaklaşık 20 saat sürecek ve 15 Ağustos Çarşamba günü Türkiyeli festivalciler evlerine geri dönecek. Yol boyunca birbirinden farklı lokasyonlarda küçük molalar verilecek ve bu yolculuğa çıkarken yanınıza almanız gerekenler ise Sziget biletiniz, pasaportunuz ve iki küçük çanta.

​Sziget Festival’e katılmak isteyenler szigetfestival.com/tr üzerinden lineup ve festival ile ilgili bilgilere ulaşabilir. Otobüs yolculuğunun detayları için tripoki.com ve szigetfestival.com.tr adreslerini ziyaret edebilirsiniz.

https://www.youtube.com/watch?v=-1mVGfFfmdY

0
2445
2
800 Karakter ile sınırlıdır.
Yorum Ekle
Geldanlage