08 NİSAN, PAZARTESİ, 2019

Mamut Art Project’in Ardından

2015 yılından bu yana Akkök Holding ana sponsorluğunda düzenlenen ve kariyerinin başında olan bağımsız sanatçıların çalışmalarını destekleyen Mamut Art Project, yedinci edisyonunda elli sanatçının altı yüzden fazla eserini sanatseverlerle buluşturdu.

Mamut Art Project, Mamut SHOTS adı altında heyecan verici bir konuşma serisine de ev sahipliği yaptı ve konuşmalarda motivasyon, kolektif güç, farkındalık, cesaret, ilk adım, üretken olma gibi kavramlar konuşuldu. Konuşma serisi kapsamında Burçak Bingöl, Erdil Yaşaroğlu, Kürşat Başar, Mirgün Cabas, Memed Erdener, Tuğçe Tuna ve Tuğrul Tülek’in hikâyeleri sanatseverlere ilham oldu.

Fuarın bu seneki yeniliklerinden bir diğeri sergileme alanının tasarımıydı. Ceren Özşahin (MAP’17) ve Zeynep Tümertekin (MAP’19) tarafından tasarımı gerçekleştirilen sergileme alanı her sene olduğundan çok daha farklı bir düzen ile izleyicileri karşıladı. Bu yıla kadar devam etmiş olan ve tasarım olarak fuar algısı yaratan konsepten çıkarak, devam eden ve ziyaretçiyi içine alan bir düzen sanatseverlerle buluştu.

0
1176
0
800 Karakter ile sınırlıdır.
Yorum Ekle
Geldanlage