29 MAYIS, CUMA, 2020

Yüzüklerin Efendisi Ekibi Yeniden Bir Araya Geliyor

Yüzüklerin Efendisi ekibi, 31 Mayıs 2020 Pazar günü yayımlanacak bir YouTube özel videosu için uzun bir süre sonra bir araya geldi. Josh Gad tarafından gerçekleştirilen çevrim içi sohbet serisi kapsamında buluşan ekip, hem kişisel hayatlarına dait çeşitli detayları hem de film serisi sırasında başlarından geçen güzel olayları izleyicilerle paylaşıyor.

Karantina süreci boyunca gerçekleştirdiği çevrim içi sohbetlerle ön plana çıkan Josh Gad, yeni video serisi Reunited Apart’ta televizyon ve sinema dünyasının önemli filmlerinde rol alan isimleri bir araya getiriyor. Gad’ın programına bu hafta sinema tarihinin en konuşulan yapımlarından Yüzüklerin Efendisi serisinin oyuncuları konuk oluyor. Programa başta Sir Ian McKellen, Elijah Wood ve Orlando Bloom olmak üzere Sean Bean, Andy Serkis, Sean Astin, Dominic Monaghan, Billy Boyd, Karl Urban, Viggo Mortensen, Miranda Otto, John Rhys-Davies ve Liv Tyler da katılıyor.

​31 Mayıs 2020 Pazar günü yayımlanacak programın İngiltere saatiyle öğleden sonra 5’te izleyiciyle buluşması planlanıyor.

https://www.youtube.com/watch?v=NzPpOzBxJfk

0
1037
0
800 Karakter ile sınırlıdır.
Yorum Ekle
Geldanlage