03 EKİM, CUMARTESİ, 2020

Two Door Cinema Club’tan Podcast Serisi: “My First Tour”

2007 yılında Alex Trimble, Sam Halliday ve Kevin Baird tarafından kurulan Kuzey İrlandalı indie müzik grubu Two Door Cinema Club, ilk kez bir podcast serisine başlıyor. “My First Tour” isimli podcast serisinde grup üyelerinden Kevin Baird ve Sam Halliday grubun sahne arkasında gerçekleşen olayları MFT’ye taşıyor.

Baird ve Halliday’in turne maceralarından, yol boyunca yaşadıklarına, konser ve festival anılarından, plak şirketleri ve menajer ilişkilerine uzanarak birçok konuyu ele alacakları podcast serisi altı bölüm boyunca devam ediyor. Müzik endüstrinin nasıl işlediğine de ışık tutacak olan “My First Tour” samimi ve esprili üslubuyla da dikkat çekiyor.

Grup üyeleri podcast serisini klasik bir şaka olarak başlattıklarını ancak bunun “genç sanatçıların dünyayı gezerken yaptıkları acemi ve komik hataları açıklamanın mükemmel bir yolu” olduğunu belirtiyor. MFT Podcast, Two Door Cinema Club'a ve grubun uzun süredir birlikte çalıştığı Gregg 'Babysweet' Houston ile birlikte perde arkasına bakmanıza olanak tanıyor.

Altı bölümlük podcast serisi Spotify, Apple ve Deezer’dan dinlenebilecek. Programın bölüm başlıkları ise şu şekilde:
Trailer
Tour Bus
Support Bands
Festivals Part 1
Festivals Part 2
Labels and Managers
TV Shows

0
750
0
800 Karakter ile sınırlıdır.
Yorum Ekle
Geldanlage