02 KASIM, PAZARTESİ, 2020

Tsar B'nin "Unpaintable" EP'si Yayında

Geçtiğimiz hafta İngiliz rock ikilisi Nova Twins’in eşlik ettiği EP'nin ilk single'ı “Flitch”i paylaşan Belçikalı sanatçı Tsar B, Unpaintable adını verdiği EP'sini yayımladı.

Tsar B, Unpaintable ile şimdiye kadarki en gelişmiş materyallerinden bazılarını piyasaya sürdü. İçten baladlardan (Unpaintable)) fütüristik popa (Devil Baby), punk için çığır açan bir elektronik yaklaşıma (Flitch) iyi bir müzik ziyafeti vaat ediyor.

Tsar B’nin Instagram üzerinden ulaştığı Nova Twins’le yazdığı bir parçayı paylaştıktan hemen sonra ortak çalışma kararı alan Tsar B ve Nova Twins, Nova Twins’in kendi dizelerini ve 21. yüzyıl alternatif punk unsurlarını ekleyerek parçayı uzaktan çalışarak bitirdiler. Tsar B.'nin pandemi öncesi Şubat ayında Salon İKSV'de verdiği konserin biletleri günler öncesinden tükenmişti.

Tsar B, Nova Twins ile çalışma deneyimi için "birlikte çalışmayı kabul ettiği için çok mutlu oldum, cennette yapılmış bir eşleşme gibi hissediyorum! Onların enerjisini ve estetiğini seviyorum, şarkı ve video üzerinde uzaktan çalışmak ilginç ama ödüllendirici bir deneyimdi. Kızların alçak gönüllülüğü ve çılgın yeteneklerini seviyorum" sözlerini söyledi.

Unpaintable’ı buradan dinleyebilirsiniz. 

https://www.youtube.com/watch?v=pqdBRCRS3ng

0
3116
0
800 Karakter ile sınırlıdır.
Yorum Ekle
Geldanlage