14 EKİM, ÇARŞAMBA, 2020

Tom Smith ve Andy Burrows İkilisinden 10 Yıl Sonra Yeni Albüm

Editors grubunun sesi olarak tanıdığımız multi enstrümentalist Tom Smith ve yine çok yönlü müzisyen ve şarkı sözü yazarı Andy Burrows, ikinci albümlerini Only Smith & Burrows Is Good Enough ismiyle yayımlanacağını duyurdu. 5 Şubat 2021 tarihinde yayımlanacak albüm Türkiye’de GRGDN Müzik’in temsil ettiği [PIAS] Recordings etiketiyledinleyiciyle buluşacak.

2011’de yayımladıkları ilk albümleri Funny Looking Angels’ın ardından 10 sene sonra ikinci albümleri Only Smith & Burrows Is Good Enough’ı duyuran Smith ve Burrows ikilisi bu albümde yer alan şarkıları İngiltere’de yazdılar, şarkıların kaydını ise Grammy ödüllü prodüktör Jacquire King tarafından gerçekleştirildi. Bu albüm, şarkı sözü yazarı olarak büyük hitlere imza atan ikilinin başarılarını gösteren bir koleksiyon niteliği de taşıyor. İkili, iş birliğiyle gerçekleştirdikleri bu albümde hem vokali hem de sözleri paylaşıyorlar. 10 yıldır ayrı kaldığımız ikili yıllar içinde yazdıkları şarkı sözlerini ve melodilerini birleştirerek yeniden sevenleriyle buluştukları bu albümde, dinleyicilerine bir soluk aldırmayı vadediyor. Ayrıca Tom Smith, albümde yer alan ve geçtiğimiz aylarda paylaşılan tekli “All The Best Moves”un ardından dinleyicilere sunulan yeni tekli “Old Tv Shows”u, “parçalanmış ilişkilere sevgiyle bakan bir şarkı” olarak tanımlıyor.

Tom Smith ve Andy Burrows ikilisinin Only Smith & Burrows Is Good Enough albümü 5 Şubat 2021 tarihinde dinleyicilerle buluşacak.

0
1517
0
800 Karakter ile sınırlıdır.
Yorum Ekle