11 NİSAN, CUMARTESİ, 2020

Tim Burgess’ten Sohbet ve Albüm Dinleme Serisi

Ünlü İngiliz rock grubu The Charlatans'ın solisti Tim Burgess, salgın zamanlarına özel olduğunu duyurduğu bir Twitter sohbet/albüm dinleme serisiyle dinleyicilerle buluşuyor. Burgess, her gece saat 01:00’de Twitter üzerinden seçtiği klasik bir albümü online olarak müzikseverlerin beğenisine sunuyor. Bu süreçte Burgess’e Franz Ferdinand, Blur, Oasis, Slowdive, The Flaming Lips, Cocteau Twins, Suede gibi ilgili sanatçı ve konuklar da eşlik ediyor.

Geçtiğimiz ay 22 Mayıs’ta yayımlanacak Love The New Sky albümünden The Mall isimli teklisini dinleyicilerle buluşturan Burgess, albüm öncesi son teklisi Laurie’ı ise 15 Nisan’da piyasaya çıkarmaya hazırlanıyor. Aynı zamanda büyük bir plak tutkunu olduğu da bilinen Tim Burgess, uluslararası yolculukları sırasında uğradığı şehirlerde plak dükkanlarını ziyaret etmeyi ihmal etmiyor. Tim Book Two: Vinyl Adventures from Istanbul to San Francisco (İstanbul'dan San Francisco'ya Plak Maceraları) ismini verdiği bir de kitabı bulunan Burgess, eserinde plak dükkanlarına yaptığı ziyaretleri anlatıyor.

​​Online partileri takip etmek için Twitter üzerinden #timstwitterlisteningparty etiketini takip edebilir, sanatçının Instagram hesabına ise buradan ulaşabilirsiniz: https://www.instagram.com/ogenesisrecords/

0
735
0
800 Karakter ile sınırlıdır.
Yorum Ekle
Geldanlage