25 KASIM, ÇARŞAMBA, 2020

The Weeknd’den Video Performans Üçlemesi

The Weeknd, 23 Kasım Pazartesi günü üç canlı performansından ilki için “Alone Again” performansını, 24 Kasım Salı günü ise “In Your Eyes” performansını yayımladı. Üçlemenin son performansı “Faith” ise bugün (25 Kasım) yayımlanacak.

The Weeknd, Pazar günü gecesi gerçekleşen 2020 American Müzik Ödülleri’nde Billboard 200'ün zirvesinde yer alan albümü After Hours'tan “Save Your Tears” ve “In Your Eyes” şarkısını içeren bir performans gerçekleştirdi. Performansta The Weeknd kırmızı takım elbise ceketi, siyah deri eldivenler ve yaralı yüzüyle bir LA otoyolunda Kenny G ile yürürken şarkılarını söyledi. Daha sonra yayımlanan iki klipte de aynı şekilde görünen şarkıcı “Alone Again”i ve “In Your Eyes” klibinde arka planda yanıp sönen kırmızı bir duvarın olduğu bozulmamış beyaz bir odada seslendirdi.

The Weeknd 2020 Amerikan Müzik Ödülleri’ne yüzü bandajlı bir şekilde çıktı ve bu görüntüsüyle After Hours albümünde de bahsettiği alkollü araç kullanımına dikkat çekmek istediğini yeniden dile getirdi. The Weeknd ödül töreninden Soul / R&B türünde En İyi Şarkıcı, En İyi Albüm “After Hours” ve En iyi Şarkı “Heartless” ile 3 ödülle ayrıldı.

"Alone Again"nin canlı performansına buradan “In Your Eyes”ın performansına ise buradan ulaşabilirsiniz. Video performanslar, Vevo’dan Micah Bickham tarafından XO Kreatif direktörü La Mar Taylor’ın yardımlarıyla çekildi.

Kaynak: Billboard, Somewhere

https://www.youtube.com/watch?v=f-g_SHNv5NI

0
1335
0
800 Karakter ile sınırlıdır.
Yorum Ekle
Geldanlage